مرکز جامع سلامت صفی‌آباد جوانرود با حضور نماینده مردم اورامانات در مجلس به بهره‌برداری رسید.

مرکز جامع سلامت صفی‌آباد جوانرود با حضور رستگار یوسفی به بهره‌برداری رسید

به گزارش خانه ملت؛ مرکز خدمات جامع سلامت صفی‌آباد شهرستان جوانرود با حضور رستگار یوسفی حضور نماینده مردم  اورامانات در مجلس شورای اسلامی ، استاندار کرمانشاه، معاون عمرانی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان با هدف ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به جمعیت بیش از ۷ هزار نفری این منطقه به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

برای احداث و تجهیز این پروژه آموزشی-درمانی ۱۴ میلیارد تومان هزینه شده است.

این مرکز با تحت پوشش قرار دادن جمعیت ۷ هزار نفری منطقه، بسته‌ای کامل از خدمات بهداشتی و درمانی را به‌صورت رایگان در قالب طرح بیمه روستایی به مراجعین ارائه می‌دهد.

خدمات این مرکز شامل ویزیت پزشک استقرار پزشک خانواده (با برنامه‌ریزی برای جذب پزشک دوم جهت استانداردسازی جمعیت تحت پوشش)، داروخانه فعال، واحد دندانپزشکی با حضور دندانپزشک و کارشناس بهداشت دهان و دندان جهت غربالگری و مشاوره برای کودکان زیر ۵ سال و دانش‌آموزان، مامایی و سلامت خانواده ارائه خدمات مراقبتی به مادران باردار و واجد شرایط توسط کارشناسان مجرب، بهداشت محیط و خانواده شامل پایش مستمر سلامت محیطی منطقه و انجام غربالگری‌های دوره‌ای است.

همچنین در جریان سفر نماینده مردم اورامانات در مجلس، استاندار کرمانشاه و معاون عمرانی، معاون اقتصادی، مدیرکل بهزیستی و جمعی دیگر از مدیران استان به شهرستان ثلاث‌باباجانی، آیین اهدای تجهیزات توانبخشی و کمک‌هزینه ازدواج به مددجویان تحت پوشش بهزیستی برگزار شد.

این ویلچرها به معلولان و مددجویانی که بر اساس کمیسیون‌های پزشکی «آی‌سی‌اف» واجد شرایط تشخیص داده شده بودند، اهدا شد. ارزش هر دستگاه از این ویلچرها در بازار آزاد بالغ بر ۹۰ میلیون تومان است که به‌صورت کاملاً رایگان در اختیار این مددجویان قرار گرفته تا بخشی از دغدغه‌های حرکتی جامعه هدف بهزیستی در این شهرستان مرزی مرتفع شود.

مرکز جامع سلامت صفی‌آباد جوانرود با حضور رستگار یوسفی به بهره‌برداری رسید

همچنین در بخش دیگری از این مراسم، ۱۲ سری جهیزیه شامل اقلام ضروری و پنج قلم کالای اساسی به زوج‌های جوان تحت پوشش که در دهک‌های حمایتی (تا دهک ۳) قرار دارند، واگذار شد. مجموع ارزش ریالی هریک این جهیزیه‌ها بالغ بر یک میلیارد تومان برآورد شده است که بر اساس ارزیابی‌های دقیق مددکاری به واجدین شرایط تعلق گرفت. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار